Om oss

Anrika Rådhuskällaren passar både till stora fester och små bjudningar. I Knutkällaren från år 1546 äter man gott och gemytligt i de gamla stenvalven. För ett mindre sällskap är Rådhuskällarens bibliotek den rätta platsen. Här finns plats för 40 gäster. Önskar du en mindre enskild lokal kan vi rekommendera Separaten med plats för upp till 18 gäster. Om det är stora utrymmen som lockar är det möjligt att abonnera hela källaren. Vi har gratis trådlöst internet för våra gäster i  större delen av restaurangen. Klassiska måltider på Rådhuskällaren är novembers Gåsamiddag och det traditionella julbordet.

I huset finns också de fantastiska lokalerna Knutssalen, Landstingssalen och Bernadottesalen. Knutssalen bär sitt namn efter det medeltida S:t Knutsgillet som i alla tider hållit sina sammankomster här. Salen används som bankettsal vid officiella mottagningar och jubiléer. Landstingesalens interiör är av renässansstil. I porträttgalleriet utgörs flertalet målningar av danska kungligheter. Bernadottesalen i rött och silver har fått sitt namn efter porträtten på väggarna som föreställer svenska kungar av ätten Bernadotte.

Rådhuskällaren är del av Burgsvik Kulturrestauranger, ett affärsområde inom Burgsvik Group – Sveriges största familjeägda restaurang och upplevelseföretag. Utöver Rådhuskällaren är vi Skansens Restauranger, Dramatenrestaurangerna och Djurgårdsbron Stockholm, men även Trädgårn i Göteborg..