VÅRA ÖPPETTIDER:

Under omständigheterna som coronaviruset ger, där andelen internationella gäster i festvåningen gör att den verksamheten gör uppehåll, tar Rådhusets festvåning och Rådhuskällaren nu en paus.

 

Vi ser fram emot att duka upp festvåningen och bjuda in till filéfrossa i matsalen när våren återigen är här. Vi kommer givetvis att sakna alla våra underbara gäster under denna period, inte minst våra stammisar som kommer till oss varje dag! Vi hoppas kunna ta upp den traditionen, med samma bord vid samma tid igen, när vi kommit ur på andra sidan Corona.

 

Har ni evenemangsförfrågningar  eller större cateringuppdrag, kontakta Lena!
lena@radhuskallaren.se

 

 

 

 

I den nu uppkomna situationen i samband med Coronaviruset följer vi på Rådhuskällaren en handlingsplan och agerar för att förhindra smittspridning.
Vi gör givetvis allt vi kan för att bidra till att vår restaurang skall vara en trygg och trevlig plats att komma till även i dessa tider.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och agerar utifrån ansvariga myndigheters direktiv, samt egna ytterligare rutiner för att säkerställa våra gästers hälsosäkerhet och minimera smittorisken.
Tar vi gemensamt ansvar, håller avstånd och följer rekommendationer, är Rådhuskällaren en fantastisk plats att vara på, nu när vi alla behöver det som mest.

 

Vi ser mycket fram emot Ditt besök!