Festmenyer

Förrätter/ starters

Skagencanapé
Canapé with creamy salad of shrimps
145kr

SOS
2 sorters sill med ost, smör, ägg & knäckebröd
2 kinds of herring with cheese, butter, eggs & crispbread
125kr

Tomat- & mozzarellasallad
Serveras med brödkrutonger
Tomato & mozzarella salad. Served with bread croutons
115kr

Varmrätter/ main courses

Kokt torskrygg
med skirat smör, gröna ärtor & kokt potatis
Boiled cod loin with melted butter, green peas & boiled potatoes
295kr

Varmrökt lax
med vårprimörer, dill- & gräslökscrème samt brynt citron
Hot smoked salmon with spring vegetables, dill & chive cream and browned lemon
230kr

Råraka
med brynt sparris & portabello. Serveras med ramslöksaioli & friterad palsternacka
Potato cake with browned asparagus & portabello. Served with spring onion aioli & fried parsnip
175kr

Helstekt fläskfilé
med säsongens grönsaker, bearnaisesås & rostad potatis
Fillet of pork with seasonal vegetables, béarnaise sauce & roasted potatoes
265kr

Helstekt oxfilé
 med säsongens grönsaker, rödvinssås & potatisgratäng
Fillet of beef with seasonal vegetables, red wine sauce & potato gratin
295kr

Desserter/ desserts

Marängswiss
Swiss meringue
95kr

Chokladkladdkaka
med grädde & färska bär  
Chocolate cake with cream & fresh berries
95kr

Rabarberkompott
med havrecrunch & lättvispad kardemummagrädde
Rhubarb compote with oat crunch & lightly whipped cardamom cream
95kr

Banoffee pie i glas
med havrecrunch & vaniljglass
Banoffee pie is served in a glass with oat crunch & vanilla ice cream
95kr

Till kaffet/ to the coffee

Rådhuskällarens chokladtryffel                    35kr/st
House truffle

Priserna inkl. 12% moms, gäller för minst 12 personer, gärna samma meny till hela sällskapet & bokas senast 4 dagar innan
Prices  inc. 12% tax, minimum 12 pax, preferably same menu for all, & must be booked 4 Days in advance