Kalender
Filéfrossa

Alla dagar
Oxfilé trancheras på plats.
Olika sorters såser, kryddsmör, potatis & grönsaker. Stor salladsbuffé med härliga blandsallader & hembakat bröd.
Onsdag-lördag: 375kr
Söndag- tisdag: 325kr
Vegetariska grönsaksbiffar
med tillbehör från buffén
Vegetable patties with condiments from the buffet
265kr
GÅSMiddag

31/10-10/11
Svartsoppa med krås
eller
Hummersoppa med oststång
***
Stekt gås
med rödkål, brysselkål, stekt kulpotatis, äppelmos och gåsasås
***
Äpplekaka med vaniljsås
3 rätter:625kr 2 rätter:575kr Endast gås: 425krSvartsoppa med krås
eller
Hummersoppa med oststång
***
Stekt gås
med rödkål, brysselkål, stekt kulpotatis, äppelmos och gåsasås
***
Äpplekaka med vaniljsås
3 rätter:625kr 2 rätter:575kr Endast gås: 425kr
Julbord

20/11-22/12
Lunch:
Måndag- fredag 11,30-14:
495kr/ person (från 1 dec)
Eftermiddags- SITTNING:
Måndag- fredag 14-16:
595kr (från 1 dec)
Kväll:
måndag 17-22,30:
595kr
Tisdag- lördag 17-23:
675kr
Söndag 15-20:
595kr